Medlemskab
Del dit medlemsskab med andre

Del dit medlemskab med op til tre i din husstand, som får hele Zetland-pakken inklusive sit eget login.

Tav Klitgaard avatar
Skrevet af Tav Klitgaard
Opdateret over en uge siden

Som medlem af Zetland kan du dele dit medlemskab med op til tre andre i din husstand.

De får deres eget login og fuld adgang til hele Zetland og alt vores indhold. Det koster kun 20 kroner ekstra om måneden eller 200 kroner ekstra om året, alt efter hvordan din betalingsperiode ser ud.

Gå til dine medlemsindstillinger og tryk på ‘Tilføj husstandsadgange’ – så er du i gang og kan invitere op til tre fra din husstand.

Følg guiden lige her, hvis du vil være helt sikker på, hvordan man gør.

Sådan inviterer du

• Log ind på hjemmesiden zetland.dk.

• Åbn menuen ved at klikke på de tre vandrette streger i øverste højre hjørne.

• Scroll ned i bunden af menuen og klik på Indstillinger

• Klik på Kom i gang under punktet Husstand

• Klik på Invitér.

• Indtast navn og mailadresse på dem, som du vil invitere og klik på Send invitation.

Når du har sendt invitationen af sted, modtager den inviterede en mail med link til aktivering. Når medlemskabet er blevet aktiveret, vil du modtage en mail.

Du kan også se status i oversigten, hvor du inviterede personen, og slette invitationen ved at klikke på X. Vær opmærksom på, at du skal trykke på ‘Fjern husstandsadgange’, hvis du ikke længere ønsker medlemskab inklusive husstandsadgange.

Sådan aktiverer du

Når du er blevet inviteret til at blive medlem via en i din husstand, vil du modtage en mail med et aktiveringslink.

• Åbn mailen fra Zetland med emnefeltet Du er blevet inviteret til at blive medlem af Zetland.

• Klik på JA TAK i mailen.

• Klik på OPRET LOGIN under Kom godt i gang.

• Opret dit login til Zetland med enten Facebook, Google, Apple eller din mailadresse og kodeord.

• Følg de øvrige trin i oprettelsen.

Har du allerede et login til Zetland?

Klik på LOG IND i boksen og log ind med dit eksisterende login. På den måde bliver dit eksisterende login koblet til dit nye husstandsmedlemskab.

Har du et aktivt medlemskab?

Hvis du har et aktivt medlemskab på dét login, som du aktiverer dit nye husstandsmedlemskab på (jvf. ovenfor), vil du kort efter modtage en mail. Mailen indeholder en påmindelse om, at du har to aktive medlemskaber, samt information om, hvordan du opsiger dit medlemskab fra tidligere.