Medlemskab
Tilføj et ekstra login til dit medlemskab

Så kan du fremover både logge ind med Facebook og din mailadresse og et kodeord.

Tav Klitgaard avatar
Skrevet af Tav Klitgaard
Opdateret over en uge siden

Du kan have fire typer logins til dit medlemskab

1. Login med Facebook.

2. Login med Google.

3. Login med Apple

4. Login med din mailadresse og et kodeord.

Når du opretter dit medlemskab, vælger du dit primære login til Zetland. Efterfølgende kan du altid tilføje et ekstra.

Sådan tilføjer du et ekstra login til dit medlemskab

• Log ind på hjemmesiden zetland.dk med dit primære login.

• Åbn menuen øverst i højre side ved at klikke på de tre vandrette streger.

• Scroll ned i bunden af menuen og klik på Indstillinger.

• Vælg herefter fanebladet Profil

• Nederst på siden under punktet Sådan logger du ind, kan du se, hvordan du logger ind på nuværende tidspunkt – og tilføje et ekstra login.

• Klik på Tilføj Facebook login, Tilføj Google login, Tilføj Apple login eller Tilføj login med email/kodeord.

• Opret dit ekstra login.

Derefter kan du fremover både logge ind med Facebook, Google, Apple og/eller din mailadresse og et kodeord.