Medlemskab
Indløs dit gavekort

Har du fået et gavekort til et medlemskab af Zetland? Sådan indløser du det.

Tav Klitgaard avatar
Skrevet af Tav Klitgaard
Opdateret over en uge siden

Et gavekort til Zetland kan både bruges af nye medlemmer og tidligere eller eksisterende medlemmer. Følg den guide nedenfor, som passer til dig.

Jeg er nyt medlem

1. Gå ind på zetland.dk/indløs

2. Indtast din kode fra gavekortet

3. Vælg, hvordan du fremover vil logge ind på Zetland ved at klikke på enten på Brug Facebook, Brug Google, Brug Apple eller Opret/Log ind med email.
    Note:
    Dette bliver dit primære login til Zetland. Du kan altid tilføje et ekstra login senere.

4. Følg de øvrige trin i oprettelsen.

Medlemskabet udløber automatisk, men kan nemt fornys.

Jeg er tidligere eller eksisterende medlem.

Når du indløser et gavekort på et eksisterende medlemskab, bliver månederne, dit gavekort er værd, tilføjet dit medlemskab og den kommende betalingsdato bliver udskudt.

1. Gå til hjemmesiden zetland.dk og log ind

2. Gå herefter til zetland.dk/indløs

3. Indtast din kode fra gavekortet

4. Klik på enten Brug Facebook, Brug Google, Brug Apple eller Opret/log in med e-mail nederst på siden.
    Note: Det er vigtigt, at du vælger at logge ind med dit login til dit eksisterende medlemskab.

5. Indtast dit for- og efternavn til dit aktive medlemskab, accepter vores betingelser og klik på videre.

Derefter er gavekoden tilføjet dit aktive medlemskab, og den kommende betalingsdato bliver udskudt med det antal måneder, som dit gavekort er værd.

Har du fået mere end ét gavekort?

Du kan snildt indløse mere end ét gavekort på dit medlemskab. Følg trinene i guiden Jeg er allerede medlem ovenfor med hvert gavekort, og indløs alle gavekoderne. De måneder, som gavekortene er væd, bliver tilføjet dit medlemskab, hvilket vil sige:

Har du fået 2 gavekort á 3 måneders medlemskab af Zetland?
Indløs begge – og du skal ikke betale kontingent de næste 6 måneder.