Kvitteringer

Du finder alle dine kvitteringer under dine medlemsindstillinger. Her er en guide.

Tav Klitgaard avatar
Skrevet af Tav Klitgaard
Opdateret over en uge siden

Du finder dine kvitteringer under dine medlemsindstillinger på zetland.dk, hvorfra de er lige til at downloade.

Her finder du dine kvitteringer

• Log ind på hjemmesiden zetland.dk.

• Åbn menuen ved at klikke på de tre vandrette streger i øverste højre hjørne.

• Scroll ned i bunden af menuen og klik på Indstillinger.

• Klik på Dit Medlemskab nederst på siden under punktet Detaljer

• Klik på Dine betalinger i boksen.

Her finder du en oversigt over dine kvitteringer. Klik på Download ud for den eller de kvitteringer, som du ønsker at downloade.