Medlemskab
Ser du ikke det, du havde forventet?

Du har et aktivt medlemskab og er logget ind, men får besked om at du ikke er medlem. Her er en forklaring (og et tip til at få det løst).

Tav Klitgaard avatar
Skrevet af Tav Klitgaard
Opdateret over en uge siden

Da du oprettede dit medlemskab, oprettede du samtidig et login, som du skal bruge, når du besøger zetland.dk og vores app. Det kan enten være:

1. Login med din mailadresse og et kodeord.

2. Login med Facebook.

3. Login med Google.

Logger du ind med det login, som dit aktive medlemskab er registreret med, så får du adgang til hele Zetland og alt vores indhold.

Men logger du ind med et andet login end det, som dit aktive medlemskab er registreret med, så bliver du mødt af beskeden:

Derfor skal du gøre følgende:

• Åbn menuen i højre side ved at klikke på de tre vandrette streger.

• Scroll ned i menuen og klik på LOG UD

Du er nu logget ud af Zetland med det forkerte login, som ikke gav adgang til dit aktive medlemskab. Derefter kan igen klikke på LOG IND i øverste højre hjørne og logge ind med det login, som dit aktive medlemskab er registreret med.

Hvad er mit login?

Der kan være flere mulige scenarier. Mange af os har både en Facebook- og en Google-konto - og selvfølgelig en e-mail. Og det kan være svært at huske, hvilken en man brugte, da man oprettede sin profil. Det kender vi alt for godt.

Så hvordan finder jeg ud af, hvilken en jeg brugte? Det nemmeste er nok at prøve sig frem. Hvis du startede med at logge ind med for eksempel Facebook og fik besked om, at du ikke er betalende medlem, så er der kun to muligheder tilbage. Din Google-konto og din mailadresse. Prøv dem og se, om ikke den ene giver adgang til siden.

Vær opmærksom på, at selv hvis du har en Gmail-konto vil der stadig være forskel på at vælge at logge ind med en Google-konto og med en e-mail adresse. Så prøv dem begge.

Har du prøvet alle tre muligheder, og får du stadig ikke adgang til dit aktive medlemskab, så skriv til os ved at klikke på den grønne taleboble til højre her på siden – eller skriv en mail til os på medlem@zetland.dk. Så lover vi at hjælpe, så du kan adgang til den journalistik, det hele handler om.

Relateret artikler