Medlemskab
Hør Zetland på dine Sonos

Det er i nogle tilfælde muligt at høre Zetland på dine Sonos-højtalere. Læs mere her.

Tav Klitgaard avatar
Skrevet af Tav Klitgaard
Opdateret over en uge siden

I 2018 lancerede Sonos AirPlay2. Det betyder, at man kan streame Zetland til sin Sonos – hvis man har et Apple device og en nyere Sonos-højtaler.

Her kan du læse mere om, hvordan du får hul igennem til dine Sonos, så du kan lytte til Zetland dér.

Har man i stedet et Android device, er det i øjeblikket kun muligt at lytte til Zetland, hvis man har en Sonos Soundbar tilsluttet sit TV og mulighed for at bruge Google Chromecast.

Det vil kræve mange ressourcer for os at bygge adgangen til Android, så vi håber, at Sonos på et tidspunkt får lyst til at gøre deres system tilgængelig på en måde, som kan benyttes af alle.