Øvrige sportsgrene

Badminton, ishockey, Golf, Motorsport

Henrik avatar
Skrevet af Henrik
Opdateret over en uge siden

Amerikansk Football

Ved spillerrelaterede væddemål, skal de nævnte deltagere have været aktive i kampen for at væddemål står.

Hvis en kamp aflyses eller udskydes annulleres alle væddemål, med mindre kampen spilles inden for den samme NFL-uge (torsdag til onsdag).

Hvis en kamp udsættes på grund af regn, mørke eller lignende, gæller alle væddemål til kampen fortsættes.

Hvis markederne forbliver åbne med en forkert score, som har en afgørende indflydelse på oddsene, forbeholder vi os retten til at annullere væddemålet.

Hvis odds bliver tilbudt, med et forkert kamptidspunkt, forbeholder vi os retten til at annullere væddemålet.

I tilfælde af udsat eller aflyst kamp, annulleres væddemålene, med mindre kampen færdigspilles i samme NFL runde (Torsdag-Onsdag lokal stadion tid)

Spillerspecials Spillerspecials-spil på NFL afgøres efter NFL.com
Statistik-spil resulteres efter stats fra NFL.com

Ved spil på antal turnovers tæller "turnover on downs" ikke med.

Atletik

Atletik resulteres efter de officielle resultatlister. I H2H dueller vinder den deltager, der ender med det bedste slutresultat. Slutter begge lige, annulleres væddemålet. Deltagere som diskvalificeres som følge af tyvstart, vil blive regnet for at have deltaget i eventen.

Badminton

Såfremt en kamp ikke spilles til ende, annulleres alle endnu ikke afgjorte væddemål.

I double-kampe annulleres alle væddemål, hvis nogle af spillerne erstattes.

Hvis en kamp aflyses eller udskydes annulleres alle væddemål, med mindre kampen spilles indenfor 48 timer.

Baseball

Alle væddemål på Baseball resulteres uden at tage højde for evt. ekstra innings, med mindre andet er angivet.

Kampen skal have gennemført 9 innings (8.5 inning hvis hjemmeholdet fører) for at væddemålet står.

Væddemål erklæres ugyldige ved en aflyst eller udsat kamp, der ikke er startet indenfor 48 timer efter det planlagte starttidspunkt.

Væddemål på H2H og over/under der involverer nævnte spillere, resulteres kun hvis de nævnte spillere har deltaget i den nævnte kamp.

Hvis markederne forbliver åbne med en forkert score, som har en afgørende indflydelse på oddsene, forbeholder vi os retten til at annullere væddemålet.

Spillerspecials

Spillerspecials-spil på MLB afgøres efter MLB.com
Statistik-spil resulteres efter stats fra MLB.com

Basketball

Væddemål på H2H og over/under der involverer nævnte spillere, resulteres kun hvis de nævnte spillere har deltaget i den nævnte kamp.

Hvis en kamp aflyses eller udskydes annulleres alle væddemål, med mindre kampen spilles indenfor 48 timer.

Hvis markederne forbliver åbne med en forkert score, som har en afgørende indflydelse på oddsene, forbeholder vi os retten til at annullere væddemålet.

Hvis odds bliver tilbudt, med et forkert kamptidspunkt, forbeholder vi os retten til at annullere væddemålet.

Sæsonspil omhandlende statistikker som f.eks. sejre, point og rebounds, afgøres kun udfra statistikker fra den regulære sæson, med mindre andet er angivet.

Spillerspecials

Spillerspecials-spil på NBA afgøres efter NBA.com
Statistik-spil resulteres efter stats fra NBA.com

Boksning

Bokse resultater afgøres efter de officielle forbunds afgørelser.

Hvis en kamp afbrydes mellem omgangene, fx mellem omgang 5 og 6, vil den vindende omgang udfald være omgang 5.

Cricket

Ved spil på over/under skal de planlagte innings fuldføres, for at væddemålet gælder.

Cykling

H2H og over/under væddemål er kun gældende hvis de nævnte ryttere starter det nævnte løb/etape.

H2H samlet skal mindst en af rytterne fuldføre løbet/etapen.

Ved spil på antal etapesejre skal den pågældende ryttere fuldføre løbet/etapen, ellers vil væddemålene bliver annulleret, med mindre resultatet af et marked er kendt.

Dart

Alle dart væddemål resulteres efter de officielle konkurrenceregler.

Hvis spillere eller holdene er skrevet forkert, forbeholder vi os retten til at annullere væddemålet.

Hvis en kamp ikke bliver færdigspillet, ville alle ikke afgjorte væddemål blive annulleret.

Hvis markederne forbliver åbne med en forkert score, som har en afgørende indflydelse på oddsene, forbeholder vi os retten til at annullere væddemålet.

E-sport

Alle væddemål er inklusiv overtid, medmindre andet er angivet.

Golf

Ved spil på H2H skal de nævnte spillere starte i den event som væddemålet omhandler. Ender en H2H uafgjort, refunderes indsatserne. I H2H om den bedste afsluttende placering i en turnering, vil den anden spiller, i tilfælde af at en spiller ikke klarer cuttet, blive erklæret for vinder. Hvis ingen af deltagerne klarer cuttet, vil den spiller med den laveste score ved cuttet blive anset som vinder.

Ved spil på 1x2, hvor 3 spillere er nævnt, udbetales det fulde odds på den enlige vinder, hvis to eller tre spillere opnår samme score udbetales der efter dødt løb reglen.

Ishockey

Alle væddemål på ishockey resulteres efter ordinær spilletid, med mindre andet er angivet.

Ved spil på O/U mål (inkl overtid & shootout) tildeles vinderen af straffeslagskonkurrencen ét mål. Uanset hvor mange mål der scores i straffeslagskonkurrencen.

Væddemål på H2H og over/under der involverer nævnte spillere, resulteres kun hvis de nævnte spillere har deltaget i den nævnte event.

Hvis odds bliver tilbudt, med et forkert kamptidspunkt, forbeholder vi os retten til at annullere væddemålet.

Hvis en kamp aflyses eller udskydes annulleres alle væddemål, med mindre kampen spilles indenfor 48 timer.

Hvis markederne forbliver åbne med en forkert score, som har en afgørende indflydelse på oddsene, forbeholder vi os retten til at annullere væddemålet.

Hvis spillere eller holdene er skrevet forkert, forbeholder vi os retten til at annullere væddemålet.

Spillerspecials vil blive voided hvis de ikke er udtaget til kampen.

Motorsport

Væddemål står selvom events skulle forkortes, så længe de erklæres som værende officielle af ledende associationer.

Såfremt en event bliver genstartet, vil væddemålet gælde og vil blive afgjort i forhold til resultatet efter genstarten, bortset fra de væddemål der allerede er afgjort.

Væddemål på H2H og over/under der involverer nævnte kørere, resulteres kun hvis de nævnte kørere har deltaget i den nævnte event. Formår ingen af de to kørere at gennemføre eventen, vinder køreren med flest afsluttede omgange.

Ved vinderspil refunderes der ikke på de kørere, der ikke deltager i eventen.

Ved diskvalifikation efter en event er resulteret som følge af et officielt resultat, ændres resultatet ikke. Heller ikke selvom den oprindelige vinder diskvalificeres som følger af doping, usportslig optræden eller andet.

Efterfølgende ændringer til de officielle resultater, efter eventen er afsluttet, vil ikke blive rettet til som nyt resultat.

Straf der gives før løbet, der ændre forudsætningerne for et specifikt væddemål eller markant, efter at odds er lagt ud, kan væddemålet annulleres.

Rugby

Alle væddemål på Rugby resulteres efter ordinær spilletid, med mindre andet er angivet.

Hvis en kamp aflyses eller udskydes annulleres alle væddemål, med mindre kampen spilles indenfor 48 timer.

Ordinær 80 minutter: Væddemålene er afgjort ud fra resultatet efter de planlagte 80 minutter, medmindre andet er angivet. Dette omfatter tillægstid, men omfatter ikke ekstra tid, tid afsat til straffesparkskonkurrence eller sudden death.

Vi forbeholder os retten til at annullere væddemålet, hvis markedet forbliver åbent, når følgende hændelser allerede har fundet sted:

Hvis følgende markeder forbliver åbne, når følgende hændelser allerede har fundet sted,

Ændring i scoren eller tildelte røde kort. Forbeholder vi os retten til, at annullere væddemålet.

Hvis væddemålene var åbne med et manglende eller ukorrekt rødt kort, forbeholder vi os retten til at annullere væddemålene.

Hvis spillere eller holdene er skrevet forkert, forbeholder vi os retten til at annullere væddemålet.

Snooker

Trækker en spiller sig med en skade eller diskvalificeres under kampen, annulleres alle endnu ikke afgjorte væddemål.

Hvis spillere eller holdene er skrevet forkert, forbeholder vi os retten til at annullere væddemålet.

Hvis markederne forbliver åbne med en forkert score, som har en afgørende indflydelse på oddsene, forbeholder vi os retten til at annullere væddemålet.

Hvis en kamp ikke bliver færdigspillet, ville alle ikke afgjorte væddemål blive annulleret.

Speedway

Såfremt en event bliver genstartet, vil væddemålet gælde og vil blive afgjort i forhold til resultatet efter genstarten, bortset fra de væddemål der allerede er afgjort.

Væddemål på H2H og over/under der involverer nævnte kørere, resulteres kun hvis de nævnte kørere har deltaget i den nævnte event. Formår ingen af de to kørere at gennemføre eventen, vinder køreren med flest afsluttede omgange.

Hvis der sker ændringer i hvem der stiller til start i et heat, vil væddemålet blive annulleret.

Svømning

Alle væddemål på svømning resulteres efter det sidste stadie i konkurrencen. Hvis ingen af de nævnte deltagere er med i det sidste stadie, annulleres væddemålene.

Deltagere som diskvalificeres som følge af tyvstart, vil blive regnet for at have deltaget i eventen.

Volleyball

Golden set tæller ikke med i alle andre væddemål, end spil på Golden set.

Hvis en kamp aflyses eller udskydes annulleres alle væddemål, med mindre kampen spilles indenfor 48 timer.

Hvis odds bliver tilbudt, med et forkert kamptidspunkt, forbeholder vi os retten til at annullere væddemålet.

Hvis markederne forbliver åbne med en forkert score, som har en afgørende indflydelse på oddsene, forbeholder vi os retten til at annullere væddemålet.

Hvis spillere eller holdene er skrevet forkert, forbeholder vi os retten til at annullere væddemålet.

Vintersport

I alpine H2H dueller skal mindst en af løberne fuldføre løbet, ellers annulleres duellen. I skiskydning skal begge deltagere blot starte eventen, for at væddemål står.

Væddemål står selvom events skulle forkortes af arrangørerne, så længe de erklæres som værende officielle af ledende associationer.

Alle væddemål annulleres såfremt eventens originale format ændres fuldstændigt.

Tuneringsspecials.

Ved spil på Tuneringsspecials, udbetales der gevinst til det vindende udfald der opnår den højeste placering. Opnår to eller flere deltagere den samme højeste placering, udbetales der efter dødt løb princippet, hvor oddset deles i forhold til antallet af deltagere, der deler disse specifikke placeringer. Der refunderes indskud på ikke startende deltagere.

Ved topscorerspil. Gælder reglen om dødt løb ved lighed. Her tæller forlænget spilletid med, men straffesparks konkurrence, tæller ikke med.

Ved spil på flest mål, færrest mål, antal mål på frispark eller lign. gælder forlænget spilletid med, men straffesparks konkurrence, tæller ikke med.

Ved spil på total antal gule og røde kort. Kun spillere på banen tælles med.

Ved spil på grupperne bliver spillene ligeledes afgjort af dødt løb reglen.

H2H ved lande og spillere, bliver voided ved lighed.