Spil-ID

Regler og vilkår gældende for Spil-ID

Henrik avatar
Skrevet af Henrik
Opdateret over en uge siden

Opdateret 28. september 2023

Læs alt om Spil-ID her.

VILKÅR FOR SPIL-ID

Gældende fra 1. oktober 2023

1. Generelt

1.1. Vilkår for spillerens Spil-id finder anvendelse, når en spiller anvender Spil-id i forbindelse med køb af spil fra hos 25Syv A/S´s forhandlere.

1.2. En spillers Spil-id har et unikt nummer og kan findes i flere af 25Syv A/S´s apps. Spilleren har mulighed for at bestille et fysisk Spil-id kort.

1.3. Vilkårene omfatter brug af Spil-id i forbindelse med køb af spil udbudt af 25SYV A/S, som kan registreres på et Spil-id. Derudover gælder de til enhver tid gældende spilleregler for de pågældende spil med de begrænsninger, der særligt gælder for Spil-id i afsnit 8.3. Spillereglerne kan ses på 25syv A/S eller rekvireres hos Support.

1.4. 25SYV forbeholder sig retten til at ændre vilkårene for anvendelse af Spil-id. Hvis 25Syv ændrer de af spilleren accepterede vilkår, orienteres spilleren herom.

2. Oprettelse af Spil-id

2.1. Oprettelse af Spil-id kan kun foretages af en person, som

• har dansk CPR nr. (herunder grønlandsk)

• er fyldt 18 år,

• ikke er erklæret personligt konkurs, og

• ikke er umyndiggjort eller sat under værgemål.

Spilleren er forpligtet til straks at informere 25Syv hvis en eller flere af ovenstående krav ikke længere er opfyldt.

2.2. Det er spillerens eget ansvar at sikre, at samtlige af de oplysninger, der afgives i forbindelse med bestillingen af Spil-id, er korrekte. Hvis spilleren ønsker et fysisk Spil-id kort tilsendt, sendes Spil-id til den person/adresse, som er opgivet i forbindelse med spillerens registrering hos 25Syv. Hvis Spil-id udebliver eller er fejlbehæftet efter bestilling, skal spilleren kontakte 25Syvs Kundecenter.

2.3. 25Syv forbeholder sig til enhver tid retten til at afvise en bestilling af et Spil-id.

3. Anvendelse af Spil-id

3.1. 25Syv kan stille som betingelse for deltagelse i visse spiltyper og ved spilkøb over en af 25Syv fastsat værdi, at Spil-id anvendes.

3.2. Ved anvendelse af Spil-id i forbindelse med køb af spil, vil det unikke nummer på det pågældende Spil-id blive påført spilkvitteringen. Kun hvis kortnummeret er påført spilkvitteringen kan en eventuel gevinst blive overført til den online bet25 konto, der er knyttet til spillerens Spil-id.

3.3 Ved anvendelse af Spil-id i forbindelse med køb af spil scannes Bet25´s spiID, hvorefter der indtastes 4 cifret kode, den er som udgangspunkt de 4 sidste ciffre kunden´s CPR. Den 4 cifrede kode kan ændres ved at logge ind på Bet25.dk

3.3. Det er spillerens ansvar at kontrollere, at kortnummeret er påtrykt spilkvitteringen, og at kortnummeret er korrekt.

4. Spilgrænse

4.1. Spilleren skal fastsætte en beløbsmæssig spilgrænse, som er gældende for spil udbudt af 25Syv A/S, når Spil-id’et anvendes i forbindelse med køb spil hos 25Syvs forhandlere.

4.2. 25Syv kan ikke holdes ansvarlig, såfremt spilgrænsen er ude af drift, så spilleren kan spille mere end den fastsatte grænse.

5. Udbetaling af gevinster og tilbageføring

5.1. 25Syv overfører automatisk gevinster fra en spillet kupon til online spillekonto, dette sker seneste 30 dage efter gevinster er vundet.

5.2 Når alle spil og spilleuger på en spillet kupon er afviklet, kan en gevinst kan udbetales.

5.3. Alle gevinster kan udbetales til kundes online spillekonto. Kunden kan dog vælge at hente gevinster på op til 2.000 kr. ved forhandleren.

5.4. Gevinster mellem 2.001-9.999 kr. kan forhandleren dog vælge enten at udbetale eller overføre til kundens online spillekonto. Foretager man ikke noget så træder §5.1 i kraft.

5.5. Hvis en spillet kupon med alle spil afsluttet har en samlet gevinst på op til og med 10.000 kr. sker overførelsen til spillerens danske NemKonto eller til online Bet25 konto, såfremt at alle spil er afsluttet.

5.5. Gevinstoverførslen til spilleren sker med frigørende virkning for 25Syv. Eventuelle gebyrer og lignende, som spillerens pengeinstitut måtte beregne i forbindelse med overførsel af gevinster, udskrift af kontoudtog mv. betales af spilleren. Det kan eventuelt ske ved, at der fratrækkes et beløb i den vundne gevinst.

5.7. 25Syv forbeholder sig til enhver tid retten til at afvise en overførsel til spilleren ved konstatering af eller mistanke om snyd, misligholdelse af spilleregler eller konkurrencebetingelser, ulovlige aktiviteter, brud på 25Syvs anvisninger om brug for Spil-id, eller nærværende vilkår.

5.8 Viser det sig, at en overførsel til en spillers bankkonto beror på en fejl (f.eks. fordi grundlaget for gevinstudbetalingen viser sig at være fejlagtigt) eller der konstateres eller opstår mistanke om snyd, misligholdelse eller et af de øvrige ovennævnte forhold, er 25Syv berettiget til ved førstkommende lejlighed at tilbageføre det udbetalte beløb fra den af spilleren angivne bankkonto.

5.9 Automatiske gevinstoverførsler til spillerens danske NemKonto kan af 25Syv pålægges et transaktionsgebyr.

6. Behandling af personoplysninger

6.1. 25Syv overholder som dataansvarlig den til enhver tid gældende lovgivning om behandling af personoplysninger. Når spilleren bestiller og benytter Spil-id behandler 25Syv spillerens personoplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning og i henhold til 25Syvs privatlivspolitik.

7. Ansvar

7.1. Spil-id er personligt, og spilleren må udelukkende anvende eget Spil-id til at handle på egne vegne.

7.2. Såfremt spilleren får mistanke om, at der sker uberettiget brug af Spil-id, skal spilleren straks rette henvendelse til 25Syv, der herefter vil spærre spillerens Spil-id.

7.3. 25Syv er ikke ansvarlig, hvis spil som følge af systemfejl ikke kan gennemføres.

8. Spærring af Spil-id og annullering af spil

8.1. 25Syv kan til enhver tid og uden varsel spærre spillerens Spil-id, hvis spilleren har afgivet urigtige oplysninger eller på anden måde misligholdt sine forpligtelser i forbindelse med anvendelse af Spil-id, herunder nærværende vilkår, og når 25Syv finder det påkrævet af tekniske eller sikkerhedsmæssige årsager.

8.2. 25Syv kan spærre spillerens Spil-id, hvis spillerens spilmønster - efter 25Syvs vurdering - har karakter af uhensigtsmæssig spiladfærd.

8.3. 25Syv kan også spærre spillerens Spil-id (og/eller efter omstændighederne begrænse indskudsmuligheder, annullere eller ophæve afviklede spil samt tilbageføre indskud, præmier og udbetalte midler) ved konstatering af eller mistanke om et eller flere af følgende forhold:

• Opfordring eller medvirken til snyd, herunder aftalt spil, svig, bedrageri, eller andre ulovlige aktiviteter

• Spil på idrætsbegivenheder, hvori spilleren selv deltager som idrætsudøver eller dommer, eller på anden måde kan øve indflydelse på udfaldet af begivenheden

• Spil på væddemålsspil fra oddssættere og personer i lignende stillinger

• Misbrug af insider-viden og forsøg på odds-manipulation eller match-fixing

• Hvidvask af penge eller finansiering af terrorisme

• Spil mod sig selv

• Syndikatspil og lignende handlinger foretaget i enighed mellem flere spillere

• Systematisk spil på forsinkede oddsbevægelser i forhold til markedsbevægelser

• Systematisk spil på fejlbehæftede odds og udnyttelse af bet delays

• Brug af andre spilleres Spil-id

• Politi, domstol eller regulerende myndighed anmoder herom

• Anden utilbørlig adfærd og misbrug af spillerens Spil-id, der efter 25Syv`s opfattelse strider mod hensigten med Spil-id’et, købte spil og de tilknyttede funktioner

8.4. 25Syv er ikke ansvarlig for eventuelle tab som følge af et spærret Spil-id.

9. Klager

9.1. Såfremt en spiller ønsker at klage over 25Syvs udbud af spil, kan spilleren klage til 25Syv. En klage skal indeholde information om spillerens identitet samt begrundelse for det påklagede forhold, idet klagen ellers kan afvises. 25Syv behandler klagen hurtigst muligt. Er klagen ikke afgjort inden for 14 dage, vil spilleren blive informeret om, hvornår spilleren kan forvente en afgørelse i sagen.

9.2. 8.2. En klage over spil købt hos 25Syv kan endvidere altid indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, eller via www.naevneneshus.dk. En klage kan også indgives til EU-Kommissionens online klageportal via http://ec.europa.eu/odr.

10. Ophør

10.1. Såfremt spilleren ikke længere vil benytte sit fysiske Spil-id, skal spilleren spærre spillerens Spil-id ved at kontakte 25Syv og destruere Spil-id’et.

10.2. 25Syv kan til enhver tid opsige kontrakten vedrørende Spil-id med én måneds varsel.

25Syv A/S
Mariane Thomsens gade 2, 2f
8000 Aarhus C