Alle samlingerSpil-ID
Bet25 Spil-ID - Sådan spiller du sikkert

Guide til Bet25 Spil-ID: Sådan oprettes, bestilles og bruges det hos forhandlere.

Tim avatar
Skrevet af Tim
Opdateret over en uge siden

1. Indledning

Bet25 Spil-ID er nu et lovkrav for spil hos forhandlere. Denne guide viser, hvordan du opretter og bruger dit Spil-ID, både digitalt og fysisk, giver adgang til videoguides, og informerer om særlige forhold for dem fritaget for digital post.

2. Om Bet25 Spil-ID

Spil-ID er et nyt sikkerhedselement designet til at beskytte spillere. Med Spil-ID er dine spil altid digitalt registreret, hvilket eliminerer risikoen for at miste en vundet kupon.

Er du allerede Bet25 kunde?

Dit online Spil-ID findes på din profil, når du er logget ind.

Ny kunde?

Få et Spil-ID straks ved at oprette en Bet25 konto - helt gratis!

Bemærk: Du skal bruge MitID for oprettelse

Ønsker du et fysisk Bet25 Spil-ID-kort?

1. Log ind på din Bet25-konto.

2. Gå til menupunktet "Spil-ID".

3. Bestil dit kort og modtag det med posten.

Sådan bruger du dit Bet25 Spil-ID

For at bruge dit Spil-ID skal du først indtaste en 4-cifret kode som er de sidste 4 cifre i dit CPR-nummer.

Hos en forhandler har du 3 muligheder:

1. Voucher ved kassen - Køb en voucher, scan den og dit Spil-ID på Spilleterminalen, og spil.

2. Udskriv en kupon - Sæt dit spil på Spilleterminalen, scan dit Spil-ID, udskriv en kupon, og betal ved kassen.

3. Mundtlig betjening - Fortæl forhandleren dit spil, scan dit Spil-ID, og betal ved kassen.

Husk - Første gang du benytter dit Bet25 Spil-ID, bliver du bedt om at vælge en 4-cifret kode.

3. Ressourcer og Support

En sektion dedikeret til hjælpeværktøjer, herunder videoguides og detaljerede vejledninger, der støtter i anvendelsen af Bet25 Spil-ID.

Videoguides

Er du fritaget for digital post og MitID?

Hent formular til oprettelse af Bet25 Spil-ID nedenfor:

Bet25 Spil-ID Spilleguide

Lær mere om, hvordan du bruger dit Spil-ID med vores spilleguide:

Brug for hjælp?

Har du yderligere spørgsmål, kan du altid spørge din forhandler eller benytte vores support-chat på Bet25.dk

Ikon for vedhæftede filer