4️⃣ Koppel producten met behulp van accessoires

Leer hoe accessoires te gebruiken om artikelen samen te koppelen in OnRent. Deel 4 van onze Snelle start collectie.

Deze week bijgewerkt

Gebruik accessoires om producten te koppelen in jouw OnRent systeem. Je kunt een accesoire die je verhuurt of verkoopt met een ander product toevoegen op een order.

🔗 Een accessoire toevoegen

Ga naar een Producten pagina en klik op het Accessoires tabblad. Klik op Accessoire toevoegen om te beginnen.

Je ziet het 'Nieuwe accessoire' scherm.

Belangrijke details

• Prijs nul

Ga je het accessoire doorbelasten?

• Producttype

Huur, Verkoop of beide (Verhuren of verkopen). Wanneer zou dit product toegevoegd moeten worden als een accessoire, zodra het product is verhuurd of wanneer het is verkocht?

• Accessoiretype

Verhuurd, Verkocht of beide. Wanneer dit acccessoire is inbegrepen, verhuren of verkopen we dit accessoire?

• Inclusief

Is dit accessoire verplicht of optioneel?

Voor een diepere kijk in het toevoegen van accessoires, zie onze gids: How to create a Product Accessory

✅ Volgende stappen

Nu gaan we vooruitgang maken! Het volgende is het creëren van accounts in het systeem. Klik op onderstaande link om te beginnen.