Alle collectiesSnelle start gids
5️⃣ Accounts toevoegen

Leer hoe accounts toe te voegen in OnRent. Deel 5 van onze Snelle start collectie.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Accounts zijn bedrijven waar je zaken mee doet. Dit kunnen leveranciers, partners, klanten of aannemers zijn. Accounts zijn benodigd om orders en facturen in het systeem te creëren. Lees verder om te leren hoe je ze kunt creëren!

📝 Een Account toevoegen

Ga naar Klanten > Accounts en klik Account toevoegen om te beginnen.

Je ziet het 'Nieuw account' scherm:

Belangrijke details

• Naam

De naam van de klant, dit kan een bedrijfsnaam zijn of de naam van een persoon.

• Nummer
    Als je een accountnummer van deze klant hebt van jouw boekhoudsoftware, dan kun je het hier toevoegen.

• Type
    Kies uit klant, leverancier, partner, onderaannemer, wederverkoper of prospect. Gebruik het leverancier type om Purchase Orders te creëren in het systeem.

• Adres
    Het factuuradres van de klant. Automatisch gecreëerd als het primaire factuuradres voor de klant tijdens het toevoegen.

• Betalingstermijn

Voeg je klantspecifieke factuurtermijnen hier toe. Creëer jouw eigen betalingstermijnen in Systeeminstellingen > Betalingstermijn.

Opmerking: Je dient naar de Adres en Extra informatie tabbladen toe te gaan om deze informatie toe te voegen.

📄 Wil je accounts uploaden via een spreadsheet?

Je wilt misschien accounts in bulk importeren met behulp van een een bestaande spreadsheet of een geëxporteerd bestand van een CRM.

Als je denkt dat dit een meer geschikte optie voor je is, lees dan onze gids: Importing and Exporting Data

🔗 Gebruik maken van een van onze integrated accounting options?

Importeer je klantlijst met een klik op de knop met behulp van onze import tool. Chat met een medewerker van ons team in de blauwe help ballon om meer te leren. ↘️

✅ Volgende stappen

Met klanten afgehandeld, kun je nu een kijke nemen naar het toevoegen van tarieven voor jouw producten! Klik op onderstaande link om te beginnen.