Profiel inrichten
Floortje avatar
Geschreven door Floortje
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Gefeliciteerd! Je hebt je aangemeld voor de salonsoftware "Aimy".

De eerste stap na aanmelding is het inrichten van je profiel. Dit dien je te doen om de digitale agenda en de online afspraken widget te kunnen gebruiken. In dit artikel behandelen we de stappen voor het inrichten van een profiel voor jouw salon.

Waar kan ik mijn profiel inrichten?

Door je aan te melden is er al een aantal gegevens van je profiel opgegeven. Na aanmelding kun je de rest van de gegevens opvoeren. De volgende gegevens kun je opvoeren via Account > Profiel.

Contactinformatie en beschrijving toevoegen/wijzigen

De contactgegevens en de beschrijving van je salon kun je wijzigen door rechts op de “aanpassen” button te klikken. Onderstaande pop-up zal verschijnen waar je de gegevens kunt invullen/wijzigen.

• Naam salon: ingevuld na aanmelden

• Emailadres: ingevuld na aanmelden

• Wachtwoord: ingevuld na aanmelden (deze kun je hier bekijken en wijzigen)

• Telefoonnummer: ingevuld na aanmelden (deze kun je hier bekijken en wijzigen)

• Adres: ingevuld na aanmelden, kan je hier bekijken en wijzigen

• Beschrijving van de salon: hier kan je een beschrijving geven van de salon.

Foto(’s) toevoegen salon

Na het opvoeren van de gegevens kun je foto's toevoegen van de salon, om toekomstige klanten een sfeerimpressie te kunnen geven van jouw salon. De eerste foto die wordt opgevoerd, zal ook worden gebruikt voor de widget (indien van toepassing) op de website. Tevens wordt deze foto gebruikt voor de menubalk waar je kunt switchen tussen salons. Het toevoegen van een foto is heel eenvoudig te doen door te klikken op de "Foto toevoegen" button. Vervolgens kun je foto’s selecteren van de computer en deze uploaden.

Heb je vragen over de software? Neem dan contact op met het team van Aimy.