Mikä on ALVin?
Palvelun aloitus
Miten siirrän tiedot talteen Zervantista kun aloitan ALVinin käytön?
Miten siirrän tiedot talteen Zervantista kun aloitan ALVinin käytön?

Zervant -kirjanpidon vaihtaminen ALViniin

Jon Gorschelnik avatar
Tekijä: Jon Gorschelnik
Päivitetty yli viikko sitten

Kirjaudu sisään Zervant-palveluun–> mene kohtaan Raportit–> Lataa raportti (tiedostomuoto.pdf). Tällä toiminnolla saat yhteen zip-tiedostoon kirjanpitomateriaalin Zervantista. Tiedosto sisältää yrityksesi tiedot, tilikartan alkusaldoineen, tiedot tilikausilta sekä kaikki tapahtumat (laskut ja menokirjaukset) palvelun käyttöönoton alusta asti. Ladattuasi tiedoston tietosi säilyvät toki edelleen Zervantissa niin kauan kuin palvelu on käytössä, eli kevään 2018.

Huom! Tämä tiedoston lisäksi tarvitset Zervantista talteen raportit verottajaa varten, jos et vie näitä tietoja toiseen kirjanpito-ohjelmaan. Pääset latamaan tapahtumaraportin kirjanpitäjälle, tulos- ja varallisuuslaskelman, ALV-raportin, pää- ja päiväkirjan kohdasta Raportit –> Kirjanpitoraportit. Kaikki raportit saa ladattua .pdf -muodossa, mikä on viranomaisten suositusten mukaista.