ALVin hinnoittelu ja maksaminen
ALVin käyttö ja tilauksen maksaminen puhelimella

Tilauksen maksaminen puhelimen nettiselaimella

Mauri Autonen avatar
Tekijä: Mauri Autonen
Päivitetty yli viikko sitten

ALVin palvelun käyttö ja tilausjakson maksaminen onnistuu puhelimella, mutta kannattaa muuttaa nettiselaimen asetus ALVin sivuston osalta. Kirjaudu palveluun puhelimella ja muuta sen jälkeen nettiselaimen asetuksissa päälle "Tietokonesivusto". Tämän jälkeen ALVin sivustoa voi skaalata sopivaksi puhelimen näytölle. Tämä asetus toimii Chrome selaimella ja on voimassa myös jatkossa ALVin palvelun sivustoa käytettäessä, eikä se vaikuta muiden sivustojen käyttöön.

iPhone puhelimella ja sen Safari selaimella maksaminen onnistuu vaihtamalla työpöytä näkymään. IPhone> Asetukset> Safari> Työpöytänäkymä.