Hoe bekijk ik quiz resultaten?

Het afvinken van de aanbodsdoelen.

Josha avatar
Geschreven door Josha
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Tijdens de les krijgen leerlingen (vanaf groep 5 tot en met het VO) geregeld een quizvraag voorgeschoteld. Wil jij de quizresultaten bekijken? Dat kan!

1. Klik binnen de bundel die in de planning van de klas staat op 'Resultaten'.

2. Selecteer aan de linkerkant de juiste leskaart.

3. Bovenaan het overzicht zie je terug in welke stappen van de les één of meerdere quizvragen zijn gesteld. In het onderstaande overzicht zijn dit stap 1 en 6. Bekijk per leerling hoe zij de quizvragen beantwoord hebben.

Wanneer je met je muis op één van de bovenstaande iconen gaat staan, kun je tevens lezen om welke vraag het ging.

4. Rond hier - per leerling of voor de gehele klas - de les af.

🎥 Wij doorlopen deze stappen ook in ons webinar!