Waar wijzig ik de instellingen van mijn account?

Je profiel en instellingen wijzigen.

Josha avatar
Geschreven door Josha
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je de instellingen van je account wijzigen? Klik dan op je voorletter rechtsboven in het scherm. Klik vervolgens op Profiel.

Hier kun je een aantal wijzigingen doorvoeren. Zo kun je onder Profiel bijvoorbeeld je naam aanpassen. Onder inloggen en beveiliging kun je je wachtwoord aanpassen.

Onder Scholen heb je een overzicht van de scholen waar je account aan verbonden is. Dit kan één school zijn maar dit kunnen ook meerdere scholen zijn, wanneer je op meerdere scholen werkzaam bent. Ook heb je hier de mogelijkheid om een school te verwijderen (vink de school aan en klik op de prullenbak).