Instructie | video

Instructie | tekst

Wil je de instellingen van je account wijzigen? Klik dan op je voorletter rechtsboven in het scherm. Klik vervolgens op instellingen.

Hier kun je een aantal wijzigingen doorvoeren. Zo kun je onder profiel bijvoorbeeld je naam aanpassen.

Onder accountinstellingen kun je aangeven welke meldingen je wel en niet wil ontvangen.

Onder inloggen en beveiliging kun je je wachtwoord aanpassen.

Onder Scholen heb je een overzicht van de scholen waar je account aan verbonden is. Dit kan één school zijn maar dit kunnen ook meerdere scholen zijn, wanneer je op meerdere scholen werkzaam bent. Ook heb je hier de mogelijkheid om een school verwijderen (vink de school aan en klik op de prullenbak). Ten slotte heb je de optie om een school toe te voegen aan je account. Druk hiervoor op het groene plus-icoon.

Terug naar overzicht

Heeft u het antwoord gevonden?