In de vorige stap hebben we toegelicht hoe je de voortgang van je klas bijhoudt. Deze stap maakt dit proces nog iets concreter. Je kunt namelijk als leerkracht precies inzien welke doelen je hebt gehandeld met je klas.

Om dit te doen doorloop je de volgende stappen:

Stap 1

Klik in 'Mijn school' op je klas. Je komt nu in het dashboard van je klas terecht. Onder 'Progressie op doelen' kun je, zoals eerder genoemd, zien hoeveel aandacht je hebt besteed aan de verschillende onderdelen van digitale geletterdheid.

Stap 2

Wanneer je klikt op 'bekijk alle leerdoelen' kom je bij een lijst terecht. Dit zijn de doelen die gekoppeld zijn aan de lesstof van Basicly. Heb je een leskaart afgerond en was aan deze lesstof een doel gekoppeld door ons? Dan wordt er achter dit doel automatisch een vinkje gezet.

Stap 3

Mocht je de behaalde doelen van je klas willen delen dan kan dat. Print de lijst met doelen uit door op de knop 'Print voortgang' te klikken.

*Deze doelen zijn grotendeels gebaseerd op de aanbodsdoelen digitale geletterdheid van SLO. De doelen voor computational thinking zijn grotendeels gebaseerd op de bouwstenen van Curriculum.nu.

terug naar overzicht

Heeft u het antwoord gevonden?