Veelgestelde vragen
Basicly in de praktijk
Leggen jullie alleen Google programma's uit? Of ook Office 365?
Leggen jullie alleen Google programma's uit? Of ook Office 365?
Jip Ravesloot avatar
Geschreven door Jip Ravesloot
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wij leggen de meest voorkomende programma’s uit in ons lesmateriaal. Zo kun je aan de slag met verschillende ICT-skills leerpaden; werken in Google Drive, werken in OneDrive, werken met applicaties op een iPad en werken met offline Office programma’s op een vaste computer of laptop.