Groepsactiviteiten toevoegen

In dit artikel leggen we uit hoe u gemakkelijk groepsactiviteiten aanmaakt.

Kevin Bagayoko avatar
Geschreven door Kevin Bagayoko
Meer dan een week geleden bijgewerkt

INTRO

De kans is groot dat groepsactiviteiten en -lessen een kernactiviteit binnen uw onderneming vormend. Natuurlijk kan het ook zo maar zijn dat u het aanbod wilt variëren. Volg de hieronderstaande stappen om zo'n les toe te voegen.

Stap 1: groepsactiviteiten aanmaken.

Klik op “Mijn studio” > selecteer “Groepsactiviteiten” en druk op “Een groepsactiviteit toevoegen”.

Voltooi de verplichte en eventuele optionele velden van het formulier:

• Omslagfoto: dit wordt ook aan de ledenweergave getoond.

• Titel: dit is de naam van de activiteit.

• Categorie: koppel de groepsactiviteit aan een van de categorieën (of vraag ons team om meer opties toe te voegen). Deze categorisering is alleen voor u en uw medewerkers zichtbaar, omdat dit ook aan uw lidmaatschappen kunt koppelen.

• Livestream: geef aan of de groepsactiviteit online of fysiek plaatsvindt.

• Beschrijving: uitleg over wat de groepsactiviteit inhoudt en dit wordt ook aan de ledenweergave getoond.

• Kleurcode: geef aan welke kleur de groepsactiviteit het beste reflecteert.

• Beperking: hieronder kunt u de verschillende voorwaarden aan deze groepsactiviteit koppelen.

• Annuleringsvoorwaarden: selecteer tot wanneer leden kosteloos kunnen annuleren (voorbeeld: leden kunnen tot 4 uur voor het begin van de sessie kosteloos annuleren).

• Opening reserveringen: selecteer tot wanneer leden zich kunnen aanmelden voordat de sessie begint (voorbeeld: leden kunnen tot 30 minuten voor het begin van de les aanmelden).

• Sluiting reserveringen: selecteer tot hoe ver in de toekomst leden zich kunnen aanmelden (voorbeeld: tot 180 minuten voor het begin van de les).

• Automatische annulering: bepaal de drempel voordat een onderbezette sessie automatisch geannuleerd wordt (instructeurs en ingeschreven leden worden bij annulering geïnformeerd).

Vervolgens dient u sessies aan uw groepsactiviteiten te koppelen. Klik hier voor meer informatie: https://intercom.help/bsport-helpcenter/nl/articles/3271716.

Stap 2: groepsactiviteiten beheren.

Vervolgens kunt u de informatie en instellingen apart beheren, waaronder de voorwaarden. Klik simpelweg op het potlood-icoontje van de groepsactiviteit in kwestie om de configuratie te wijzigen.