Alle collectiesProductenWebshop
Oprichting van uw shop

Het doel of dit artikel is te begrijpen hoe een webshop aanmaken en hoe het te bewerken of verwijderen.

Kevin Bagayoko avatar
Geschreven door Kevin Bagayoko
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Stap 1 : Categorieën aanmaken.

In Producten > Webshop > Klik op "+ Nieuwe categorie".

Geef de categorie een naam > Klik op het icoon om het op te slaan.

Stap 2 : Een product aanmaken.

Klik op "Een product toevoegen".

Vul het formulier in :

• Voeg een foto toe. Het beste formaat voor de afbeelding is : 1920 x 1080 (ful HD 16/9e)

• Noem het product.

• Schrijf een beschrijving.

• Geef de prijs, BTW en leweranciersprijs aan.

Door de verkoopaanbod op te zetten, bestaat het 5 opties.

• Beschikbaar op de webshop : de product zal online worden verkocht.

• Dit product tijdens het betalen aanraden : tijdens de aankoop, zal de product aan de leerling worden aanbevolen voor de validatie van het mandje.

• ALLEEN verkopen als er voorraad is.

• "Betaal later" : betaling ter plaatse.

• Verzendkosten toevoegen : dat u moet opzetten in "Instellingen" > "Webshop".

Stap 3 : Uw categoriën en producten beheren.

• Om een categorie te bewerken, klik op de potlood, verander de naam en sla op.

• Om een product te bewerken, klik op het, dan klik op "Bewerken" rechtsonder op uw scherm. Het planeet icoon blijkt dat online verkoop mogelijk is.

Stap 4 : Bestellingen volgen.

In "Betalingen" > "Bestellingen volgen". Voor elke bestelling krijgt u een medeling in het bel icoon, rechtsboven op uw scherm.