VOD opzetten

Het doel van dit artikel is om u te leren hoe u de VOD kunt gebruiken.

Kevin Bagayoko avatar
Geschreven door Kevin Bagayoko
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Stap 1: De video toevoegen.

In Digitaal aanbod > Videotheek > Klik op " Toevoegen" < Vul het formulier in.

• ⚠️ Voeg een afbeelding toe ⚠️ Klik op het zwarte icoon. Dit is de voorvetoning die leden zien. Pas op, het beeld mag niet groter zijn dan 2,5Mb. Deze stap is verplicht om uw formulier te voltooien!!

• Voeg een naam toe

• Kies de categorie van de video

• Kies het niveau

• Kies de instructeur

• Kies het aantal kredieten voor de video. (met "0", het video zal toegankelijk zijn voor alle leden die een compatibel cursuskaart/afspraakkaart hebben > Controleer of producten "Geeft toegang tot VOD zolang deze beschikbaar is" wel of niet is aangevinkt in uw cursuskaarten/afspraakaarten.

• Schrijf een beschrijving.

Klik op "Opslaan"

Stap 2: De video uploaden.

Klik op "Video Uploaden"

Klik op de gewenste upload optie om de video te uploaden tot bsport.

⚠️Uploaden kan even duren: Dit is afhankelijk van de bestandsgrootte !

Stap 3: Een cursuskaart aanmaken.