Marketing
E-mails
Voeg een GIF toe aan uw emails

Met deze training kunt u geanimeerde afbeeldingen of video's in uw emails plaatsen dankzij de email editor.

Justin Schotte avatar
Geschreven door Justin Schotte
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om uw e-mails dynamischer te maken, ontdekt u met dit hulpblad hoe u GIF's aan uw sjablonen kunt toevoegen.

1e Stap: Het opstellen van een emailsjabloon

Raadpleeg voor deze stap het artikel "Een e-mail schrijven", toegankelijk via de volgende link: https://intercom.help/bsport-helpcenter/fr/articles/3527707

2e Stap: U kunt de URL-link van de GIFverkrijgen door:

Op de site GIPHY > Kies uw GIF > Klik op "Share"

Dan, kopieer de GIF URL-link door te klikken op: "Copy GIF link":

3e Stap: Plaats de GIF in uw sjabloon.

Nu de Link van de GIF gekopieerd is, ga terug naar de pagina met het mailsjabloon op bsport.

Voeg een nieuwe alinea "Afbeelding" toe door het te schuiven waar u het wilt hebben.

Klik op de lege afbeelding die in het sjabloon verschijnt en plak de GIF URL-link in het geval "Image URL" :

De GIF staat nu in uw emailsjabloon:

U kunt uw samengestelde email nu opslaan en vervolgens in het voorbeeld van uw email controleren of de GIF er nog is:

Hierbij moet er rekening worden gehouden met het feit dat een GIF niet altijd in een e-mail wordt weergegeven. Dit heeft te maken met de email provider.