Digitaal aanbond
Videotheek & eBooks
Een cursuskaart of abonnement aanmaken dat alleen toegang tot V.O.D. geeft
Een cursuskaart of abonnement aanmaken dat alleen toegang tot V.O.D. geeft

Het doel van deze handleiding is om u te leren hoe u een cursuskaart aanmaakt die leden alleen toegang geeft tot V.O.D. lessen.

Kevin Bagayoko avatar
Geschreven door Kevin Bagayoko
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Stap 1: Klik op Products > Cursuskaart > Maak een cursuskaart.

• Krediet: 0

• Ga naar Beperkingen > Vink “Geeft toegang tot VOD zolang deze beschikbaar is” aan

• Ga naar Geldigheid van de cursuskaart (zoals met maandelijkse abonnementen). Vink “Cursuskaart geldig na N dagen na aankoop” > 1 maand > Begint bij facturering.

⚠️Waarschuwing! Alle cursuskaarten krijgen automatisch toegang tot Video On Demand (VOD) als dit niet gewijzigd wordt.

Stap 2: Het aanmaken van een abonnement dat alleen toegang tot VOD geeft

⚠️Vergeet niet een cursuskaart onzichtbaar te maken voor uw klanten. Zie hieronder.

Selecteer “Producten” > selecteer “Contracten” > selecteer “+ Voeg een contract toe”

Selecteer de cursuskaart die zojuist was aangemaakt en vul de vereiste velden in.

De functie voor automatische verlenging kan worden geactiveerd als u wilt dat het abonnement maand na maand automatisch wordt verlengd zodra de geselecteerde beginperiode is verstreken.