Rapportages
Een rapport over je VOD aanmaken

Het doel van dit artikel is om je te laten zie hoe je gemakkelijk een rapportage over de VOD aanmaakt.

Kevin Bagayoko avatar
Geschreven door Kevin Bagayoko
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Stap 1: een rapport aanmaken.

Ga naar "Rapportages" > klik op "Video".

Klik op "Een rapportage toevoegen".

Voltooi het formulier en geef de rapportage een titel en een subtitel.

Klik nog eens op "Video"

Selecteer de kolommen over de informatie dat je wilt zien > en klik vervolgens op "Bevestigen".

Stap 2: Het rapport exporteren.

Klik op "Exporteren" in de rechterbovenhoek. Je kunt het rapport nu met Excel openen en eventueel extra filters toevoegen, indien nodig.