Leden
Verwijder uw betaalmethode

Het doel van dit artikel is om u te laten zien hoe u de betalingsmethode kunt verwijderen die op uw Bsport account is opgeslagen.

Kevin Bagayoko avatar
Geschreven door Kevin Bagayoko
Meer dan een week geleden bijgewerkt

1e stap: Ga naar uw profiel.

Klik op de volgende link : https://backoffice.bsport.io/login en log in met uw inloggegevens.

Klik op de naam van de studio.

2e stap: Verwijder de betalingsmethode.

Eenmaal verbonden op uw Bsport's account, klik op "Profiel" aan de linkerkant van uw scherm.

Aan de rechterkant van het scherm vindt u dan alle details over de wijze van betaling.

Klik op het icoontje van de prullenmand om een betalingsmethode te verwijderen.

⚠️ WAARSCHUWING : het systeem zal u de betalingsmethode niet laten verwijderen als er slechts één is opgeslagen in het profiel van het lid.

Het is ook onmogelijk om de betalingsmethode gebruikt voor een abonnement te verwijderen. ⚠️