FAQ | Leden
Mijn reserveringen/boekingen beheren

Het doel van deze opleiding is u in staat te stellen uw reserveringen te beheren: reserveren / annuleren / mijn reserveringen terugvinden.

Justin Schotte avatar
Geschreven door Justin Schotte
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Reserveren

1e stap: Inloggen op het platform.

Klik op de volgende link: https://backoffice.bsport.io/login en log in met uw inloggegevens.

Als u al een account heeft maar uw wachtwoord niet meer weet:

• Klik op "Wachtwoord vergeten" > Vul uw e-mailadres in. U ontvangt een tijdelijk wachtwoord in uw mailbox.

Als u nog geen account heeft:

• Klik op "Nog geen account?". > Vul het formulier in > Zoek uw studio in de zoekbalk.

Sidenote: wanneer u inlogt komt u op de Bsport Marketplace. Om uw reserveringen te beheren, moet u op uw profiel klikken (rechtsboven in uw scherm), en daarna op ''Mijn profiel''. Dit zal u doorverwijzen naar uw eigen profiel (op de afbeelding van de 2e stap).

2e stap: Boek een les.

Eenmaal op uw klantenaccount, klikt u op de tab die naar de studio leidt. Dit zal u terug verwijzen naar de marketplace waar u een boeking kunt doen.

Klik op de knop "Reserveer" bij de les die u wilt boeken

3e stap: Bevestig de reservering met een leskaart.

• Optie 1: U beschikt over een leskaart die compatibel is met de les die u wilt boeken. Selecteer de leskaart en klik op ''Reserveer''.

U wordt doorgestuurd naar de volgende pagina met de mededeling dat uw reservering is voltooid.

Optie 2: Je hebt geen leskaart die compitabel is met de les die je wilt boeken. Selecteer één van de aageboden kaarten en klik op "reserveer".

U wordt doorgestuurd naar de betalingspagina. Geef uw betaalwijze aan en klik op "Betaling bevestigen".

U wordt doorgestuurd naar de volgende pagina met de mededeling dat uw reservering is voltooid.

Mijn reserveringen terugvinden

In het tabblad "Geschiedenis": Vind je al je eerdere en toekomstige boekingen voor groeplessen en afspraken.

Annuleren

In het tabblad "Geschiedenis" > Klik op het kruisje die bij de sessie staat. Klik daarna op ''Verwijderen''.