Agenda
Zoom-meetings opstarten

In dit artikel leggen we uit hoe u uw online lessen en livestreams vanuit BSPORT opstart.

salesteam avatar
Geschreven door salesteam
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Belangrijk: verbind allereerst uw Zoom-account met de uw BSPORT Back Office. Dit doet u in uw platform eerst op "Instellingen" > klik op "Livestreamen" > en verbind vervolgens uw Zoom-account met uw BSPORT Back Office.

Stap 1: Ga naar de online activiteit

Ga naar de "Agenda" > klik op de online sessie > en klik op "Reserveringen beheren".

Stap 2: De Zoom-meeting starten

Klik op de knop "Online les beginnen".

Zoom zal vervolgens automatisch een Zoom-tabblad openen > klik op de knop "Launch Meeting" > en klik vervolgens op de "Open Zoom".

Voltooid!

Uiteindelijk wordt u of direct naar de Zoom-meeting doorverwezen of u moet eventueel nog inloggen.