Alle collectiesInstellingenAbonnement bsport
Een aanvullende dienst aanvragen

In dit artikel beschrijven we hoe u direct de gewenste aanvullende diensten bij ons kunt aanvragen.

salesteam avatar
Geschreven door salesteam
Meer dan een week geleden bijgewerkt

INTRO

Log in op uw Back Office en navigeer naar het gedeelte over de beschikbare aanvullende diensten.

Stap 1: Aanvullende diensten bekijken.

Log in > vouw "Instellingen" uit > en klik onderaan op "Abonnement".

Stap 2: Aanvullende diensten aanvragen.

Klik simpelweg op de prijsknop van de aanvullende dienst(en) die u wenst aan te vragen om uw verzoek te verwerken.

Voltooid!

Zodra u hierop heeft geklikt ontvangt ons team uw aanvraag. Een van onze medewerkers neemt vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.