Ontdek de aanvullende diensten

In dit artikel leggen we u uit wat de aanvullende diensten inhouden en kunt u bepalen of welke extra's meerwaarde voor u hebben.

salesteam avatar
Geschreven door salesteam
Meer dan een week geleden bijgewerkt

INTRO

Alhoewel de vele basisfuncties een geweldig startpunt zijn voor iedere onderneming, groot of klein, kan het voorkomen dat u specifiekere functies of integraties wenst te activeren voor uw bedrijf.

OVERZICHT

Aanvullende dienst

Uitleg

Artikel

Gepersonaliseerde app

Geeft een wow-effect en verbeterd uw merkbeleving met een mobiele app (iOS + Android) in eigen huisstijl.

Digitaal aanbod

Verkoop of verhuur video's en eBooks via onze beveiligde mediaspeler. De integratie is met YouTube en Vimeo.

Sms'jes

Verstuur sms'jes naar leden via het platform.

Ongelimiteerde push-notificaties

Verstuur push-notificaties naar leden via het platform.

Check-in Tablet

Laat leden zichzelf inchecken voor een groepsactiviteit via een tablet op locatie.

Spot Scheduling

Via plattegronden kunnen leden hun gewenste plekje binnen uw vestigingen en ruimtes reserveren.

Gasten uitnodigen

Geef leden de mogelijkheid om gasten uit te nodigen voor activiteiten.

Urenregistratie

Registreer de gewerkte uren van medewerkers aan de hand van wanneer zij in- en uitklokken.

Gepersonaliseerde website-integratie

Geef leden de mogelijkheid om gasten uit te nodigen voor activiteiten.

Dagelijkse uitbetalingen

Ontvang overschrijvingen van uw inkomsten dagelijks in plaats van wekelijks (standaard).

Integratie: Stripe Terminal

Geef leden de mogelijkheid om gasten uit te nodigen voor activiteiten.

Integratie: Zoom

Genereer automatische Zoom Meetings via uw platform.

Integratie: OneFit, ClassPass en Gymlib

Breid uw aanbod uit en haal meer klanten binnen via deze marktplaatsen.

Integratie: QuickBooks Accounting

Synchroniseer alle beschikbare gegevens met een van de meest gebruikte software voor accounting.

Integratie: ActiveCampaign

Gebruik vergaande automatisering en workflows voor persoonlijke marketingcommunicatie.