Instellingen
Een promotionele pop-up weergeven op de mobiele app

In dit artikel leest u hoe u een pop-up kunt laten verschijnen wanneer de mobiele app wordt geopend

Justin Schotte avatar
Geschreven door Justin Schotte
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om uw leden op de hoogte te houden van een speciaal evenement in uw studio of om een tijdelijke promotieaanbieding door te geven, kunt u direct bij het openen van de mobiele applicatie een pop-up instellen.

Met deze functie kunt u uw leden informeren zodra de app wordt gestart en hen doorverwijzen naar de gewenste link.

ℹ️ Opmerking: Deze functie is alleen beschikbaar voor de gepersonaliseerde app. Als u deze functie wilt implementeren neem dan contact op met uw account manager.

De pop-up instellen:

Ga allereerst naar het tabblad ''Instellingen'' > ''Gepersonaliseerde app''. Klik vervolgens op "Een pop-up toevoegen".

Vermeld in het formulier de titel van de pop-up, de afbeelding die erop komt te staan en de externe link. Dit is de link waarnaar je leden worden doorgestuurd als ze op de pop-up klikken.

Om het uiteindelijke resultaat te controleren kun je altijd op de knop ''Voorbeeld'' klikken. Klik ten slotte op de knop Opslaan.

U hebt zojuist uw eerste pop-up gemaakt. Deze zal nu verschijnen wanneer uw leden de app opstarten.