Instellingen
Widgets
Hoe vervang je het oude rooster ontwerp door het nieuwe?

Met dit artikel leert u hoe u de nieuwe versie van het rooster kunt integreren op de marketplace en op uw widget.

Justin Schotte avatar
Geschreven door Justin Schotte
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De roosterinterface op de marketplace en de widget is volledig vernieuwd. Het nieuwe ontwerp is moderner en gebruiksvriendelijker. Wij raden u daarom aan uw kalender op uw widget en marketplace bij te werken. Daarnaast zal de oude geen updates meer ontvangen en zal deze vanaf 1 januari 2023 definitief worden vervangen door het nieuwe rooster. In dit artikel leggen we de te volgen stappen uit.

Integreer het nieuwe rooster:

Ga naar Instellingen > Marketplace

Klik op de rij van het tabblad dat bij de agenda hoort op het potloodje om deze te bewerken.

Vervang het onderdeel "Agenda" door het onderdeel "Agenda (herontwerp)".

Wijzig indien nodig de configuratie volgens uw voorkeuren.

Opmerking: het veld "naam tabblad" krijgt standaard de naam "Agenda (herontwerp)". Vergeet niet het te veranderen in de gewenste naam.

Bevestig en sla de nieuwe configuratie op.

Als u nog geen tabblad voor het rooster had ingesteld en u wilt er een toevoegen, selecteer dan bij het toevoegen van een tabblad het onderdeel "Agenda (herontwerp)" en niet het onderdeel "Agenda".

Het nieuwe roosterontwerp wordt nu weergegeven op uw marketplace!

Integreer de nieuwe widget:

In Instellingen > Widgets

Vervang in de sectie ''Configuratie'' het onderdeel "Agenda" door het onderdeel "Agenda (herontwerp)".

Pas indien nodig de configuratie van de widget aan volgens uw voorkeuren.

Kopieer en plak de bijbehorende html-code en integreer deze in uw website.

Het nieuwe widgetontwerp wordt nu op uw site weergegeven!