Alle samlingerSociale MedierFacebook Business Manager
Oprettelse af Facebook Business Manager

Denne guide hjælper dig med at oprette en Facebook Business Manager samt tilføje Bubble som medadministrator af din Business Manager.

Thomas Møller Jensen avatar
Skrevet af Thomas Møller Jensen
Opdateret over en uge siden

Hvad er Facebook Business Manager?

Facebook Business Manager er en platform lavet med det formål at hjælpe virksomheder og bureauer med at styre Facebook-sider og annoncekonti fra ét centralt sted.

Opret en Facebook Business Manager

Du opretter en Business Manager ved at gå ind på: http://business.facebook.com/overview

Opret en Business Manager ved at klikke på OPRET KONTO.

NB: Du vil i nogle tilfælde blive bedt om at logge ind på din private Facebookprofil før, du kan vælge OPRET KONTO.

Udfyld informationer om din virksomhed

Udfyld dine virksomhedsoplysninger og klik på NÆSTE

Udfyld efterfølgende de manglende informationer og klik på INDSEND.

NB: Du får tilsendt en e-mail fra Facebook, hvor du skal bekræfte dine oplysninger via e-mail et link i e-mailen.

Godt klaret!

Du har nu oprettet en Business Manager.

Dit næste skridt