Alle samlingerSociale MedierFacebook Business Manager
Tilføj din Facebookside til din Business Manager

Denne guide hjælper dig med at tilknytte din Facebookside til din Business Manager.

Thomas Møller Jensen avatar
Skrevet af Thomas Møller Jensen
Opdateret over en uge siden

Tilføj din Facebookside til din Business Manager

Tilføj din virksomheds Facebookside ved at klikke på fanen GÅ TIL VIRKSOMHEDSINDSTILLINGER på startsiden af Business Manager.

Du vil som udgangspunkt automatisk blive sendt videre til fanen SIDER, hvor du skal tilknytte din Facebookside(r) til din Business Manager.

Klik på TILFØJ og efterfølgende på TILFØJ EN SIDE.

NB: Har du slet ikke nogen Facebookside til din virksomhed, kan du oprettet en ved at klikke på OPRET EN NY SIDE.

Tilføj nu din Facebookside ved at indtaste navnet på siden. Facebook vil komme med nogle forskellige forslag til hvilken side(r), der er din. Når du ser din side, så vælger du siden ved at klikke på den og efterfølgende på TILFØJ SIDE.

Er du allerede sideadministrator af Facebooksiden, vil siden automatisk blive tilføjet som side til din Business Manager.

Har du flere Facebooksider, som du ønsker at administrere via din Business Manager, følger du samme procedure.

Godt klaret!

Du har nu tilføjet din Facebookside til din Business Manager.

Dit næste skridt