Alle samlingerProgramguides
Powerpoint layouts og master
Mette Sørensen avatar
Skrevet af Mette Sørensen
Opdateret over en uge siden

Hjælp til at finde de nye layouts

Når vi designer en ny Powerpoint skabelon arbejder vi med farvepaletten, skrifttyper og layoutskabeloner.

• Farvepalette:

I jeres powerpointskabelon har vi defineret en farvepalette, der følger jeres design stil. Den vil altid fremgå, når der skal vælges farve til et element. Brug ikke andre farver end disse.

• Skrifttyper:

Der er ligeledes defineret skrifttyper i skabelonen. Det er vigtigt, at I har skrifttypen liggende på jeres computer, da programmet ellers selv vil vælge en anden skrifttype.

• Skabeloner:

Alle sidelayouts er lavet i sidemasteren. Nogle elementer på siderne er låst, som ikke kan redigeres og andre er redigerbar. Se på de næste sider, hvor de forskellige ting kan findes.

Layouts

Markeringerne viser, hvor du finder de forskellige skabeloner, vi har lavet.

Sidemaster

Markeringerne viser, hvor du finder sidemasteren.

Sidemaster redigering

Markeringerne viser, de skabeloner der er lavet og hvor det er muligt at ændre i dem. Luk master efter ændringer er lavet.

Har du yderligere spørgsmål, så tag endelig fat i os :)