Exchange+
Så synkar du möten och e-post från Outlook till Cirrus

Få in viktiga mail och kalenderhändelser till Cirrus direkt från din Outlook

Jennifer Meidell avatar
Written by Jennifer Meidell
Updated over a week ago

Att synka e-post och kalenderhändelser in till Cirrus superenkelt! 😄

Såhär gör du:

1. Markera din kalenderbokning eller ditt mail i Outlook.

2. Högerklicka och välj ”Kategorisera” i menyraden och klicka sedan i ”Cirrus”. Kategorin ska skapas automatiskt i din Outlook men skulle den saknas så går det bra att skapa en egen ny kategori och döpa den till Cirrus.

3. Cirrus kopplar bokningen eller mailet till rätt person och rätt kundkort via e-postadressen från avsändaren/mottagaren.

Funkar inte allt som det ska? Kika igenom det här inlägget och se så allt stämmer!

📌Kopplingen kräver att du har tillägget "Exchange+" för Cirrus 1 alt. Outlooksynk för Cirrus 2.