All CollectionsKom igång
Hur kopplar jag ihop min Outlook med Cirrus?

Kom igång med att skicka mail och kalendersynk från Cirrus

Updated over a week ago

För att kunna skicka e-post och synka möten från Cirrus behöver ditt användarkonto kopplas samman med ditt e-postkonto.

Steg 1.

Börja med att gå in i Inställningar i Cirrus 2, i Kontrollpanelen i Cirrus 1.

Steg 2.

Välj sedan "Mitt Konto" och fliken "E-post". Se bild nedan!

Steg 3.

Fyll i alla uppgifter enligt mallen nedan. Serveruppgifter och port hämtas från din e-postleverantör 😄

När allt är korrekt ifyllt skickas ett testmail till din inkorg automatiskt!

Steg 4.

Om dina uppgifter är korrekt ifyllda skickas ett mail till din e-postadress enligt nedan. 📧

❗Fungerar inte kopplingen? Testa att använda dig utav OAuth som autentiseringsmetod. Läs om detta här: https://intercom.help/careofcrm/en/articles/5158037-vad-ar-oauth-login-och-hur-anvander-jag-det