Arkiv och dokument
Hur man kopplar dokument mot data i Cirrus

En guide i hur du kan länka ihop dina dokument i Cirrus med exempelvis säljprojekt, aktiviteter och kundkort.

Jennifer Meidell avatar
Written by Jennifer Meidell
Updated over a week ago

Ett dokument kan kopplas mot följande typer av data i Cirrus.

• Kundkort

• Kontakter

• Aktiviteter

• Säljprojekt

• Offert

• Order

• Projekt

Börja med att ladda upp ditt dokument. Hur man gör för att ladda upp ett dokument finns i guiden under denna länken.

Steg 1.

Börja med att öppna dokumentet från dokumentarkivet. Dokumentarkivet når du genom knappen i menyn till vänster.

Eller under kugghjulet uppe till höger inne på ett kundkort.

Steg 2.

Leta fram ditt dokument och klicka på dokumentet för att öppna redigeringsläget på högersidan.

Steg. 3

För att nu koppla dokumentet jobbar du i redigeringsläget till höger. Börja med att klicka på redigera och sök sedan fram den data du önskar koppla dokumentet emot genom att klicka på förstoringsglaset bredvid respektive datakälla.

Önskar du koppla bort länkningen mellan dokumentet och datan så bockar du ur de presenterade alternativen som dyker upp när du klickat på förstoringsglaset.

Steg 4.

Kopplingen är genomförd och du bör nu kunna hitta dokumentet där du kopplade den. I ovan exempel under ett säljprojekt och fliken dokument! 👇