Arkiv och dokument
Hur laddar man upp filer i Cirrus?

Så laddar du upp filer

Updated over a week ago

För att ladda upp en fil i Cirrus går man in i dokumentarkivet. Alla filer placeras i en mappstruktur för att underlätta navigering och att hitta filer.

Du kan ladda upp massor av olika filertyper i Cirrus. Word, Excel, PDF:er, bilder, anteckningar mm.

Maxgräns för filuppladdning är 50MB.

Till varje kundkort som skapas i Cirrus autoskapas även en dokumentmapp. Om du laddar upp en fil i mappen under ett kundkort kopplas dokumentet per automatik till det kundkortet. Vill du veta mer om hur du kan koppla dina filer till olika data i Cirrus så kan du läsa mer om det här!

Följ nedan steg för att ladda upp dokument 👇

Steg 1.

Börja med att navigera dig till dokumentarkivet genom knappen i menyn till vänster.

Vill du ladda upp en fil direkt på en kund så kan du öppna dokumentarkivet direkt från kundkortet genom kugghjulet uppe till höger.

Steg 2.

Välj den mapp du vill ladda upp filen i eller skapa en ny mapp om du önskar.
Dra sedan och släpp filen i det inringade fältet, eller klicka för att öppna utforskaren.

Steg 3.

När filen sedan är uppladdad öppnas automatiskt redigeringsläget där du kan göra ytterligare kopplingar om du önskar.
Klicka vidare här för att lära dig mer om hur det fungerar!