Användare och behörigheter
Jobba med användare i Cirrus 2

I vyn Användare kan du enkelt administrera era användares behörigheter och uppgifter.

Jennifer Meidell avatar
Written by Jennifer Meidell
Updated over a week ago

Vi har paketerat om vyn för användare. Detta ger dig som administratör en bättre överblick och ett enkelt sätt att administrera era användare.
Vi har plockat bort den från Inställningar och skapat en helt egen vy, så att du precis som i resten av Cirrus 2 kan dra nyttan av smarta filter, massuppdatering och bearbetning.

För att komma till vyn går du längst ned i sidomenyn till vänster, under Övrigt och klickar på Användare.

Här listas alla era användare. Förinställt standardfilter är alla era aktiva användare. Precis som i alla andra vyer kan du nu göra filtreringar och spara dina filter.

Som i övriga vyer kan du nu arbeta med taggar och faktafält på dina användare 😍

Aktiv: Här väljer du om du vill lista aktiva användare eller inaktiva.

Ansvariga: Någon speciell användare du är ute efter, använd sökfunktionen i detta filter för att snabbt få fram den/de användare du letar efter.

Avdelning: Lista alla användare som ingår i valda avdelningar.

Roll: Lista alla användare i en viss roll.

Tagg - Användare: Filtrera på taggar.

Faktafält: Du kan skapa faktafält för användare för att få en än mer effektiv filtrering.

Massuppdatera användare

Genom att filtrera fram de användare du vill uppdatera och markera dem i listan så kan du exempelvis lägga till en tagg eller ett faktafält på samtliga användare i en avdelning. Eller ändra vilket språk deras Cirrus ska vara inställt på med mera!