Lägg till ny användare

Så gör du för att bjuda in dina kollegor till Cirrus!

Updated over a week ago

För att lägga till en ny användare så klickar du på plustecknet i menyn och väljer 'Användare'.

När du valt detta kommer du till en modal där du fyller i både uppgifter och sätter användarens roll och avdelning.

Du kan även skapa faktafält för användare för att få en bättre filtrering och spara exakt den information som är viktig för er.

Notera att fliken "Behörighet" enbart fylls i om ni använder er utav Användarbehörighet i er portal. Vid osäkerhet fråga din interna CRM admin. Läs mer om behörighet här!

När användaren är sparad får hen ett mail med instruktioner för hur man skapar sitt lösenord. Mailet är aktivt i 30 minuter ✅

ℹ️ Om användaren ska logga in första gången en längre tid efter registrering kan man gå till inloggningssidan https://cirruscrm.io och klicka på 'Glömt Lösenord' under inloggningsrutan för att få mailet👍

Tips!
Vill du flytta över några kundkort till din nya användare? Spana in hur du flyttar flera kundkort på en gång här!

📌Fungerar på samma sätt i Cirrus 1 och Cirrus 2.