Skapa nytt objekt

Lägg till objekt i din Cirrus verktygslåda för att hålla koll på dina kapitalvaror och avtal.

Jennifer Meidell avatar
Written by Jennifer Meidell
Updated over a week ago

Med tillvalet objekt får du en fullständig överblick över dina kapitalvaror direkt i ditt CRM. Detta gör proaktivt sälj enklare samt minskar risken för att missa affärsmöjligheter.

Ett objekt kan vara precis vad som helst som du säljer, hyr ut eller leasar. Exempelvis:

Fordon

Byggmaskiner och utrustning

Medicinsk utrustning

Restaurangutrustning

Kontorsutrustning

Etc. listan kan göras lång!

Alright! Då tittar vi på hur man går tillväga för att skapa ett objekt i Cirrus 2.

Klicka på + i toppmenyn och sedan på Objekt.

Namnge ditt objekt och välj modellgrupp och tillverkare och klicka sedan på Fortsätt.

Nu är du inne i objektsmodulen och ser 5 olika flikar. Dessa går vi igenom nu!

Överblick

Här skriver du generell information om objektet. Du kan addera taggar för att optimera dina filtreringsmöjligheter och även länka till produktsida eller bilder.

Faktafält

Fungerar på samma sätt som övriga faktafält i Cirrus. Du skapar dessa för att kunna lägga in all er data kring objektet. På så viss kan ni skräddarsy era objekt.

(För att skapa faktafält gå till Inställningar i menyn till vänster och välj sedan 'Faktafält' och fliken 'Objekt')

Kontrakt

Under fliken kontrakt kan du lägga till ett avtal/kontrakt till ditt objekt. Säg att du hyr ut eller säljer något. Då kan du spara avtalet här.

Har du tidigare avtal kan du även lägga in dem så att ni får en historisk överblick.

Kontraktet hjälper er hålla koll på när avtalet går ut. Exakt vad som ingår i kundens avtal och gör det enklare att se vad man bör fokusera på vid ev. merförsäljning.

För att lägga till ett kontrakt - fyll i informationen och klicka på 'Lägg till' nere i högra hörnet. En extra bonus är att du kan lägga till en påminnelse före kontraktets slutdatum. På så vis missar ni aldrig en chans att förnya ett kontrakt.

Aktiviteter

Du kan koppla aktiviteter till ditt objekt.

Det gör du genom att välja ditt objekt när du skapar aktiviteten. På det viset är det möjligt att följa kommande service, merförsäljningssamtal etc.

Dokument

Du kan lägga till dokument till dina objekt genom att dra och släppa filen direkt i modulen. Detta kan exempelvis användas till att spara det signerade kontraktet, serviceprotokoll etc.

När du är klar, spara nere i högra hörnet!🥳