Artiklar
Skapa artikelpaket

Såhär skapar du artikelpaket

CustomerSuccessTeam avatar
Written by CustomerSuccessTeam
Updated over a week ago

Artikelpaket är användbara till exempel om flera artiklar vanligtvis säljs tillsammans, så kan dessa läggas i ett och samma artikelpaket. Detta underlättar vid order/offertläggning då man slipper söka fram och välja varje enskild artikel.

1. Gå till Inställningar -> Artiklar -> Paket

2. Klicka på +LÄGG TILL NY för att skapa ett nytt artikelpaket.

3. Namnge ditt artikelpaket i rutan bredvid Artikelpaket.

4. Sök artikel. Du kan söka upp vilka artiklar som du vill ska ingå i paketet på flera olika sätt

• Du kan söka fram artikeln genom att välja vilken artikelgrupp den ingår i

• Du kan även söka fram dn genom att välja artikelns tillverkare

• I rutan längst ned kan du söka fritt genom att söka på artikelnummer eller artikelnamn.

5. När du valt de artiklar du vill ska ingå i paketet så klickar du på Lägg till och sedan Spara.

📌 Har du inga artiklar än? Läs här om hur du importerar artiklar!