Kundkort och kontakter
Kundkort
Så byter du kundkortsansvarig i kundkortsmodalen

Ytterligare ett sätt att byta ansvarig på dina kundkort

CustomerSuccessTeam avatar
Written by CustomerSuccessTeam
Updated over a week ago
  1. Börja med att gå till det kundkort du vill byta ansvarig på.
    För att hitta modalen går du via Kundkortsvyn eller Historik-knappen, inte sökfältet.

2. Sedan väljer du det kundkort du vill byta ansvarig på i listan. Syns det inte i listan så kan du använda filtreringen eller söka i sökrutan i kundkortsvyn.

3. Klicka sedan på kundkortet du vill ändra och byt ansvarig i fältet "kundkortsansvarig". Klicka sedan på spara, klart! 🌟