Google Synk
Synka mail från Gmail till Cirrus

Med vårt Chrome-tillägg för Gmail kan du synka över mail från Gmail till Cirrus CRM

Jennifer Meidell avatar
Written by Jennifer Meidell
Updated over a week ago

För att synka mail från ditt Gmailkonto till Cirrus behöver du först installera tillägget.
Läs om hur man gör detta här!

När tillägget är installerat så klickar du på ikonen med tre prickar på det mail du vill synka över till Cirrus och väljer "Spara till Cirrus".

Endast det mail du väljer att synka kommer att synkas över till kundkortet, inte hela tråden.

Vilket kundkort mailet synkas till styrs av kontakten i mailet. Kontaktens e-post behöver finnas i Cirrus för att vi ska veta vilken kund mailet ska kopplas till.

❗ Obs! Fungerar endast i webbläsaren Google Chrome.