Sätt budget för CRM-poäng

Vad är en budget för CRM-poäng och hur sätter man upp den?

Updated over a week ago

En CRM-budget sätter du upp i relation till det regelverk du skapat för CRM-poäng i er portal. Regelverket mäter hur effektivt era användare jobbar med aktiviteter.

Sätt upp en budget för CRM-poäng

1. Gå till Inställningar > Budget > CRM-poäng och klicka på användaren du vill skapa en budget för samt för vilket år.

2. Skriv in poängen i den första veckan och klicka på Kopiera om du önskar fördela ut samma poängantal under årets alla veckor. Då sammanfattas sedan siffran i årsbudget som du ser markerat på bilden nedan.

3. Scrolla ned och klicka på spara längst ned till höger ✅