Hoe bestel ik Cat Chef-maaltijden?
Melody Duarte avatar
Geschreven door Melody Duarte
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bij Cat Chef streven we ernaar om uw bestelervaring zo eenvoudig en plezierig mogelijk te maken. In deze FAQ zullen we u door elk stap van het bestelproces begeleiden, van het selecteren van uw favoriete maaltijden tot het voltooien van uw aankoop.

Of u nu nieuw bent bij Cat Chef of gewoon meer wilt weten over ons bestelproces, u bent hier aan het juiste adres. Dus laten we zonder verder oponthoud in de details duiken en beginnen met het verkennen van hoe u maaltijden voor uw katten kunt bestellen! 🐱🛒

1. Ga naar het tabblad "Onze Producten" op onze website.

2. Kies de gewenste recept door erop te klikken.

3. Selecteer het gewicht en het aantal worstjes dat u wenst. Als u hulp nodig heeft bij het kiezen van het ideale gewicht, klik dan op "Vind uw ideale gewicht!".

4. Klik op "Toevoegen aan winkelwagen" om uw selectie te bevestigen.

5. Om meer recepten of een van onze boosters toe te voegen, ga terug naar het tabblad "Onze Producten".

6. Klik op het kom-icoon rechtsboven op het scherm om uw winkelwagen te bekijken. U kunt de inhoud ervan wijzigen indien nodig of uw bestelling bevestigen.

7. U kunt ook een kortingscode toevoegen als u er een heeft. Let op, er zijn verzendkosten, maar de verzending is gratis voor bestellingen van € 49,99 of meer.

8. Om uw bestelling te bevestigen, klikt u op "Naar de kassa gaan". Voer uw e-mailadres in. Als dit uw eerste bestelling is en u een Cat Chef-account wilt aanmaken, klikt u op "Account aanmaken" onder de kader. Ontdek de voordelen in onze FAQ: De voordelen van een Cat Chef-account. Anders, bevestig gewoon uw e-mailadres.

9. Vervolgens kunt u uw afleveradres invoeren. Klik daarna op "Kies bezorgdatum" om een datum te selecteren en voer een telefoonnummer in.

10. Klik tot slot op "Doorgaan naar betaling" om uw bestelling af te ronden.