Frågor om batterier

Ett batteriproblem? Vi finns här för dig.

L'équipe Certideal avatar
Skrivet av L'équipe Certideal
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Våra åtaganden

För alla våra smartphones (utom Premium Pack) förbinder vi oss att ge dig:

• Ett batteri med minst 80 % av sin kapacitet

• 3 månaders garanti på batteriet. Efter tre månader anses batteriet vara en förbrukningsvara och dess livslängd beror på hur du använder enheten.

Om du har valt Premium Pack erbjuder vi dig:

• Ett nytt batteri med 100 % kapacitet

• 12 månaders batterigaranti

Innan du påbörjar ett returförfarande

Gå till Inställningar -> Batteri -> Batteristatus. Om kapaciteten är över 80 % är batteriet i gott skick. Om du har köpt Premium Pack ska kapaciteten vid telefonens ankomst vara 99/100 %.

Tycker du att din smartphone töms för snabbt?

På alla iPhones tar batteriet, oavsett modell, i allmänhet slut på mindre än 8 timmar. Vi har aldrig haft en modell som har överskridit denna tid vid normal daglig användning.

Försök att använda dessa tips för att förlänga batteriets livslängd.

När du köper en ny telefon finns det faktiskt många standardinställningar som minskar batteritiden.

Här är några exempel på optimering:

• I Inställningar, Allmänt, Tillgänglighet: Aktivera "Minska animationer".

• I Inställningar, längst ner, minska dina appars "Bakgrundsuppdateringar" till max (i varje appinställning).

• I Inställningar, Sekretess, Platstjänst väljer du "Aldrig" eller i värsta fall "När appen är aktiv" i varje app som inte kräver en plats för att kunna användas.

• Aktivera energisparläge

Förhoppningsvis kan du förlänga batteritiden på din smartphone med dessa tips. Om batteriet fortfarande befinner sig inom garantiperioden (90 dagar i grundutförande eller 12 månader med Premium Pack) öppnas ett returförfarande.

Förfarandet för återvändande

För att inleda ett returförfarande, vänligen läs vår särskilda artikel.