FAQ / Vanlige stilte spørsmål
Pro tips for opprettelse av prosjekt

opprette, prosjekt

Tom-Erik von Krogh-Martinsen avatar
Skrevet av Tom-Erik von Krogh-Martinsen
Oppdatert over en uke siden

Gode tips for opprettelse av prosjekt i CHECKD

1. Oppbygning av prosjektnavn

[prosjektnummer] + [navn] + [prosjektinformasjon]

Prosjektnummer er identifikator for prosjekter. Dette nummeret bør alltid komme først i prosjektnavnet.
Navn er den identifikatoren man til daglig bruker på prosjektet

Prosjektinformasjon er tilleggsbeskrivelse som f.eks. “Bygg A”, “Overlevering”, etc.

F.eks:

13765 - Kristiania hotel - Bygg A - Oppgang 1

2. Tags

Tags identifiserer hvilke type punkter man har. Taggen “KS avvik” identifiserer oppgaver knyttet til dette emnet. Tags kan kombineres, f.eks.: KS avvik, Egenbefaring.

Tips til standardisere tags:

Gå til projects, klikk “New project", skriv inn prosjektnavn, skriv inn tags, klikk Create

3. Tegninger/Plantegninger

Tegninger optimaliseres for best kvalitet på nettbrett og web. Tegninger bør navngis for å tydeliggjøre hvilken etasje/oppgang/blokk man er på. I løsningen vår sorteres det automatisk i naturlig rekkefølge (først tall, deretter alfabetisk) i stigende rekkefølge.

NB! Bruk GODE navn (ikke arkitektens “hemmelige koder”)

F.eks.:

• 1. Etasje

• Hus 3, 1. etasje

• Hus 3, 1. etasje, oppgang A

Nå er prosjektet klart til bruk og du kan invitere brukere (egne ansatte og underentreprenører)