Rutiner - tips & triks
Slik jobber du som feltarbeider i Next Field (CHECKD)

Håndbok for UE og alle som skal jobbe i felt.

Oppdatert over en uke siden

Du har nå fått tilgang til Next Field (CHECKD) og prosjektet du skal jobbe med. Hvis du lurer på hvordan du skal komme i gang med bruk av løsningen, så vil denne artikkelen være til god hjelp for deg.

Sette opp konto og godta prosjektinvitasjoner

For å sette opp konto må du først godta e-posten du har fått tilsendt fra noreply@checkd.it (se bilde nedenfor).

(PS: Dette er en automatisk mail, så sjekk gjerne at den ikke har havnet i spam/søppelpost)

For å registrere deg, fyller du inn følgende:

• Firmanavn (Company name).

• Navnet du vil bruke i Next Field (Your name). Dette kan være ditt fornavn, fornavn pluss firmanavn, eller kallenavn. Tenk på dem som skal kommunisere med deg i løsningen, og velg derfor et navn som gjenkjennbart.

• Passordet må inneholde minst 6 karakterer, og er din innlogging i både i CHECKD Field-appen og på web.

Etter å ha registrert deg vil du få valg om å akseptere prosjektinvitasjonen. Trykk på den blå knappen som heter 'Accept invitation' for å bli med.

Last ned CHECKD Field-appen

Du kan laste ned CHECKD Field-appen her:

Når du har lastet ned Field-appen, kan du logge inn med samme brukernavn og passord som på web.

Nå som du er inne i appen, trykker du på prosjektet du skal jobbe i. Du kan også bruke søkefeltet, om du ikke finner det aktuelle prosjektet øverst i listen. Når du er inne i prosjektet, finner du oversikt over de Items (oppgaver) som du har fått tildelt, i tillegg til rapporter, plantegninger og prosjektinformasjon.

Nyttige tips:

Fra toppen i høyre hjørne har du et bjelleikon🔔
Her får du et varsel hver gang du får tildelt en ny oppgave, ny chat-melding og når status i en oppgave endrer seg.

Items (oppgaver)

Inne i prosjektet finner du først oppgavelisten din. Fargene indikerer hvilken status de har:

• Grå betyr at du har laget punktet.

• Rød betyr at oppgaven er delegert, og venter på å bli akseptert av den som har fått den tildelt.

• Gul farge betyr at oppgaven har blitt akseptert. Det er nå du kan begynne å dokumentere progresjon, og kommunisere med den som har tildelt oppgaven til deg.

• Blå betyr at oppgaven er fullført av den som mottok den, men mangler en siste godkjenning av vedkommende som delegerte den ut.

• Grønn farge betyr at punktet er godkjent og lukket.

Følgende informasjon ligger samlet i hvert Item; bilder, chat, tegning og beskrivelse. Ved å trykke på forstørrelsesglasset 🔎 kan du filtrere på tags og status.

Motta et punkt

For å motta et punkt som er delegert til deg, er det to måter å få varsling på:

1. Som push-notifikasjon

2. Fra bjelleikonet 🔔 inne i appen

Trykk på en av dem, og du kommer rett inn i oppgaven. Deretter trykker du på den grønne 'Accept task' knappen for å godta.

Opprette en oppgave

For å lage en oppgave går du først inn i tegningen i prosjektet ditt. Zoom inn der du vil plassere punktet, hold fingeren i 0,5 sekunder og dra punktet ditt du vil plassere det. Når du slipper fingeren, popper menyen til punktet opp. Du kan nå fylle inn den relevant informasjon som beskriver arbeidet som skal utføres. Du kan også laste opp bilder og delegere/sende oppgaven.

Du kan også opprette en oppgave ved å klikke på + tegnet når du er inne i prosjektet, uavhengig om du er inne på en tegning eller ikke.

Tips til bedre bruk av CHECKD Field