Prosjekter
Fjerne en person fra prosjekt

Slik fjerner du brukere fra prosjekter

Oppdatert over en uke siden

Noen ganger så har man behov for å fjerne en bruker fra prosjekt. De kan ha sluttet i firmaet sitt, er ferdig med jobben eller lignende.

Hvem kan fjerne hvem fra prosjekt?

• Prosjekteier (project owner) kan fjerne alle fra prosjektet, også pending invitasjoner.

• En prosjektadmin kan fjerne alle, med unntak av prosjekteieren(e). Admin kan også fjerne pending invitasjoner.

• En bruker med normal tilgang kan kun fjerne seg selv fra prosjektet

For å fjerne noen fra prosjekt gjør du følgende:

1. Åpne prosjektet fra CHECKD web og gå inn i people-siden på prosjektet ditt

2. Klikk på menyknappen (tre vertikale prikker) ved siden av personen du ønsker å fjerne (mer at du må ha riktig rolle i prosjektet)

3. Klikk på "Remove from project", da åpner det seg en melding med informasjon om hva som vil skje

4. Klikk på "Remove" for å fjerne brukeren

Klikk på menyknappen for å begynne å fjerne person fra prosjekt

(klikk på bildet under for å se det i egen fane)

Bekreft at du vil fjerne personen. Merk at du kan velge "Cancel" for å avbryte operasjonen.

(klikk på bildet under for å se det i egen fane)

Da er personen fjernet fra prosjektet